31 Temmuz 2014 Perşembe

Bayrampaşa Topçular Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi (Bayrampaşa Topçular Diş Hastanesi)


Bayrampaşa Topçular Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi (Bayrampaşa Topçular Diş Hastanesi) Adres, İletişim, Telefon, Randevu ve Bölüm ve Doktor Bilgileri

Topçular Ağız Diş Sağlığı Merkezi Bayrampaşa’da hizmet vermeye başladı. Fatih, Bayrampaşa, Sultangazi başta olmak üzere bölgeye yakın diğer ilçelere de hizmet verecek olan Topçular Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Fatih Bölgesi Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği bünyesinde hizmete açıldı.

Bayrampaşa Topçular Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi (Bayrampaşa Topçular Diş Hastanesi) Adres ve İletişim Bilgileri

Adres:Yenidoğan Mah. Abdi İpekçi Cad. No:197 Bayrampaşa /İstanbul

Topçular Diş Tedavi Protez Merkezi Telefonu: 0212 616 98 12
Randevu Telefonu: 182


Bayrampaşa Topçular Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi (Bayrampaşa Topçular Diş Hastanesi) Doktorları

Merkezimiz4656 m2‘lik alana sahip ve 25 diş ünitesi bulunuyor. İki adet dijital röntgen cihazı ve diş protez laboratuvarı da merkezde hastaların hizmetine sunuldu. Ağız Diş Sağlığı Merkezinde 25’i diş hekimi olmak üzere toplam 60 sağlık personeli görev yapıyor.
Merkezde halen günlük ortalama 300 hastaya hizmet verilirken bu sayının 450 hastaya ulaştırılması hedefleniyor.

Bayrampaşa Topçular Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi (Bayrampaşa Topçular Diş Hastanesi) Randevu Alma

Merkeze Sağlık Bakanlığı merkezi Hastane Randevu Sisteminden (MHRS) ya da 182 nolu telefon hattından randevu alınmak suretiyle müracaat ediliyor.

Bayrampaşa Topçular Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi (Bayrampaşa Topçular Diş Hastanesi) Tedavi Politikası

Merkezde hastaların teşhis ve tedavi planlaması aşamasından başlayarak tüm tanı ve tedavi hizmetleri aynı hekim tarafından yerine getirildiği “Entegre Tedavi” sistemi uygulanıyor.
Engelli hastalara anestezi altında diş tedavisi özel durumları nedeni ile diş tedavileri ağız diş sağlığı merkezlerinde ve uyanık olarak yapılamayan hastalarımız için Topçular Ağız Diş Sağlığı Merkezi ve Bayrampaşa Devlet Hastanesi’nin işbirliği ile anestezi altında diş tedavi uygulaması yapılıyor. Diş hekimlerince tedavilerine karar verilen engelli hastalar, Bayrampaşa Devlet Hastanesi ameliyathanelerinde uyutularak tedavileri yapılacak.

Bayrampaşa Topçular Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi (Bayrampaşa Topçular Diş Hastanesi) Evde Tedavi Hizmetleri

 Topçular Ağız Diş Sağlığı Merkezi tarafından bölgede evde sağlık hizmeti verilen hastalara mobil diş üniti ile evde ağız diş sağlığı hizmeti de götürülecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder